Modern hulladékkezelés vállalkozásoknak - ORWAK - Bálázógépek és hulladékprések

Modern hulladékkezelés vállalkozásoknak

Legyen szó bármilyen méretű és tevékenységű vállalkozásról, a keletkező hulladék mindenhol okoz problémákat. Ezek megszüntetésére a legjobb és leghatékonyabb megoldás az, ha a hulladékot már a keletkezés helyén, azonnal kezeljük.

Csak tömören

Ha szeretnél villámgyorsan képbe kerülni a modern hulladékkezelés előnyeiről, akkor nézd meg ezt a rövid videót. Érdekelnek a részletek? Görgess lejjebb vagy keress minket bátran!

Problémák, amelyek érinthetik a vállalkozásodat

A jellemzően újrahasznosítható csomagolóanyagok vagy egyéb hulladékok megfelelő kezelése gyakran nincs megoldva. Ez nagyon rövid időn belül a következőkhöz vezet:

  • zsúfolt raktárak
  • túlterhelt dolgozók
  • növekvő munkahelyi kockázatok
  • magas hulladékszállítási költségek
  • idő- és energiapazarlás
  • rendezetlen munkakörnyezet
  • felesleges környezeti terhelés

Mindezek közül akár egy, akár több jelentkezik egyidőben, az hosszú távon a vállalkozás sikerességét, megítélését veszélyezteti, miközben a költségek pillanatok alatt az egekbe szöknek.

Azonban a hulladék megfelelő kezelésével, a csomagolóanyagok tömörítésével a fentiek azonnal megszüntethetők. Ebben segítenek a prémium ORWAK bálázógépek.

Legyen a tevékenységed az első

Minél több időt pazarolnak a dolgozók a hulladékra, annál kevesebb idő jut a fontos feladatokra. A kartondobozok cipelése, vagdosása, a kukákban lévő hulladék gyömöszölése helyett ORWAK bálázógép használatával értékes munkaórákat takaríthatnak meg a dolgozók, amit a valódi munkára fordíthatnak majd. Így nem csak a munkaerőt használhatod ki optimálisan, de az idő- és energiapazarlás is megszűnik.

Újrahasznosítható hulladék kezeléséhez válasszon ORWAK bálázógépet!
Bálázógép, hulladéktömörítő

Kisebb térfogat, több szabad terület

A helykihasználás minden vállalkozásnál kulcsfontosságú. A kis helyigényű ORWAK bálázógépek használatával felszámolható a rendetlenség, hiszen a csomagolóanyag térfogata bálázott formában minimálisra, min. 1:10 arányban csökken. A kész bálák jóval kisebb területen, rendezetten tárolhatók, így rengeteg értékes hely szabadítható fel, amit más célokra lehet használni.

Minimális kockázat, maximális biztonság

Az ORWAK bálázógépek és hulladékprések a kezelőknek maximális biztonságot nyújtanak. Mindeközben a hulladék keletkezési helyén való tömörítésével minimálisra csökkennek más munkahelyi kockázatok, mint például munkavédelmi, tűz- és balesetveszély.

Bálázógép, hulladéktömörítő

A most a legjobb időpont!

Ha még mindig csak halogatod a megoldást, akkor épp itt az ideje, hogy változtass!

Legyen 2022 az év, amikor meghozod a döntést a vállalkozásod, a dolgozóid, a közvetlen és tágabb környezeted érdekében! Válts modern hulladékkezelésre most, kezd el azonnal élvezni az ORWAK eszközök előnyeit és csapatunk által garantált prémium szolgáltatásokat.

Ingyenes konzultáció. Ingyenes próba. Apró betűk nélkül.

Kérdezz bátran, mindenben segítünk! Feltételek és kötelezettségek nélkül, akár helyszíni bejárással egybekötve segítünk megtalálni számodra a legjobb megoldást. Nem sablonból dolgozunk, tőlünk biztos, hogy egyedi, a vállalkozásod problémájára szabott ajánlatot kapsz majd.

És ha még mindig kételkednél, az ORWAK eszközöket saját telephelyeden ki is próbálhatod, hogy meggyőződj annak minden előnyéről.

Hidd el, nincs mit veszítened!